10.1.2013

REIMAN KEVÄTTÄ SS13 OSA II : POJILLE

Tässä vähän Reiman poikien kevättä. Mukana on super muodikas keltainen mm. takissa, jonka voi ilmeisesti rullata pussukkaan mukaan. Ihan mahtava! Tämä takki on myös upeana kirkkaan sinisenä sekä tytöille fuxian värisenä. Kevääksi löytyy myös denimiä sekä takkina että haalarina, ja tuo denim onkin oma suosikkini. Vaaleanharmaa sopii sekä tytölle että pojalle, koska sen voi sitten asustaa miten haluaa. Miten olisi keltainen vaaleanharmaan kanssa? :)
Keltaista löytyy myös fleecestä, ja ulkotakeissa tarjolla on myös nyt keväällä (myös aikuisilla näkyviä) tulevat "pool" värit. Tuo pool green on nyt näkynyt kevääksi tulevan myös moniin nuorisomallistoihin. (Kurkatkaa myös tämä postaus).
Mallistossa näyttää olevan tarjolla myös paljon kuoseja. Oma suosikkini oli tuo ns. liukuvärjätty harmaa (kolmas kuva ylhäältä), jossa on pohjaväriin häipyvä "tone to tone" kuosi.
Kengistä suosikkini on kirkkaan siniset tennarit ja pallokuosiset kumisaappaat. Nuo tennarit näyttävät kivoilta, voi kunpa niihinkin tulisi vielä kirkas keltainen. Se olisi mahtava kesällä. :)
Mitäs sanotte näistä? Reiman nettikauppaan pääsee TÄSTÄ
Ja jos ette vielä huomanneet, tämän alla on postaus Reiman keväästä tytöille. :)
(Postauksessa mainoslinkki)










17 kommenttia:

  1. Toi liukuvärjätty takki on tosi hieno! Ja tuo raidallinen; ostaisin jos noi vetoketjut olisi eri väriset. :)
    Reima on kyllä yllättäjä, syksyn malliston julkaisua odotellessa. ;)

    VastaaPoista
  2. No wau!!! nyt kyllä reima kolahti! :) en muista millon viimeks olisin näin iskeny silmäni reimaan mutta ompahan hienoja! :) vois kyllä hankkia vk vaatteet tälläkertaa tästä! kumpoaritkin niin kivat! :)

    VastaaPoista
  3. Hitsit, nää onki kyl tosi kivoja!! :) Monta kivaa juttua. ^^'

    VastaaPoista
  4. Raidalliset windfleecet näyttää tosi kivoilta ja tuo liukuvärjätty takki on magee!

    VastaaPoista
  5. Reimalla on minustakin paljon kivoja juttuja, mutta niin ovat myös po.p takit ja molo softshellit :)
    Aivan liika ihanuuksi tälle keväälle! Täs menee pää ihan pyörälle, kun ei oikeasti takkia tarvitse vaan haalarin ja isojem malliston haalareissa ei ole vielä mikään kolahtanut niin paljon kun toi pienten Reima denim :(

    VastaaPoista
  6. Pienten denim haalari olisi must have juttu mutta tota ei kai isomille ole? Ja meillä olisi ainostaan haalarille tarvetta, tai pärjätään me varmaan keväällä yhdelläkin haalarilla :( Ihania takkeja on aivan liika tarjolla tälle keväälle! Reimalla on parikin tosi kiva takkia, samoin molo softshelleista löytyy ihania värejä ja pop kuoritakit, houh :) Ja juuri takkia ei meillä tarvita :( Pitää kai keksiä syy miksi me tarvitaan vielä yksi takki lisää, mutta sitten on ongelmana, et mikä noista? :D

    VastaaPoista
  7. Reima menee parempaan ja parempaan suuntaan! Pienten keltaraidallinen takki olisi ihana jos olisi tarve eikä meillä olisi nonstop mutajuhlia. Noi denimit on upeita ja käytännöllisiä!

    VastaaPoista
  8. Meillä on ollut vaan yhet Reiman vk-housut, ei siis muita ulkovaatteita hanskojen lisäks, mut nyt voisin ostaa tytölle ja pojalle vaikka mitä! Tosi kivoja paljon!

    VastaaPoista
  9. Reimallakin ihan huippujuttuja, miten osaa valita mitä ostaa ilman kunnon övereitä?? Jemmassa olleita poistettu tehokkaalla kädellä;D Sirpalle ei onneksi ole löytynyt kuin Molon softshell pinkkinä mitä tahdon, joten jemmat tulee käyttöön. Sisulle sen sijaan..en edes osaa sano montako vaihtoehtoa!! Siltä jemmat myyntiin kaikki:D

    VastaaPoista
  10. Taitaa meidän poikien kevät näyttää aika harmaalta... IHANAA!!

    VastaaPoista
  11. Nämä kolahti tähän tyttöjen äitiin paljon enemmän kuin tyttöjen mallisto. Tuo keltainen "rullattava" takki on tosi hieno, mutta näyttää paksulta? Pitää varmaan nähdä livenä ja hypistellä.

    VastaaPoista
  12. Löytyisi varmaan molemmille lapsille mieluiset kamppeet Reimalta, mutta en vieläkään taida uskaltaa luottaa ulkovaatteisiin ainakaan niin että normihinnalla ostaisin.

    VastaaPoista
  13. Tykkään yllättävän paljon. Meillä on ollut reimalta toistaiseksi vain yksi haalari. Ehkä nyt tulee lisää.

    VastaaPoista
  14. mä tykkään näistä osi paljon! yllättävän kivoja. meille voisi joku noista takeista tulla syksyksi, kun tod. näk tarvitaan seuraavaa kokoa :)

    VastaaPoista
  15. Meillä on tänä keväänä lenkkareitten ja kumppareitten hankintaa, ja kun näin nuo reiman kengät niin oli heti että nuo on pakko saada, milloinkahan noita ihanuuksia on reiman verkkokaupassa saatavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, en ole varma, mutta otan selvää ja palaan asiaan tänne kommenttisi alle kun tiedän. Luulen, että pian ovat tulossa. :)

      Poista
    2. Hei, eilen illalla huomasin, että oli tullut kengät myyntiin ja heti tilasin. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)